неделя, 21 август 2011 г.

Покана


 В сърцето ви бушуват страсти, в мозъка се лутат питанки, мисли и мечти, а в душата безброй желания и не малко терзания.
Народно читалище „Бъднина 1982“ и Елена Колева-Иванова ще се радват да се присъедините в Speed Game – casting (ускорена игра - кастинг) „Консумация на вечност“.
Играта ще разчовърка явяването на вечността в съществуването на точното място и точното време в нашето ежедневие (на спирка на градски транспорт и в парково пространство).
Ако сте между 13 и 18 години и сте отворени и Speed Game - casting е отворена за вас.
Целта му е да реализира танцова игра с две групи тинейджъри. Едната с такива, занимавали се с танц поне една година, без ограничение на вида танц. И втора група с младежи, които не са се обучавали в областта на танца, но имат движенческа култура.
Ако се кефите на игрите на открито и имате енергия в повече, която искате да вложите в нещо яко ние ви даваме възможност да бъдете себе си и да откриете и разберете Другия. Елате да забием заедно в 5 дни, които да направим един танцов екшън, който да представим навън пред неочакващите нищо хора по улиците.
Идеята е да се направят обикновените, скучни и ежедневни места (като спирка на градски транспорт и парково пространство) необикновени, интересни и забавни без да се нарушава тяхното единство, хармония и атмосфера.
Участието в ускорената игра – кастинг е безплатно!

За записване и повече информация:
skype: elkoivanova; GSM: 0889 811 313, 0878 597 934; тел: 874 56 41;
e-mail: elkoivanova@abv.bg; blog: elkoivanova.blogspot.com

Проектът е одобрен, финансиран и подпомогнат от Столична програма „Култура“ на Столична община и се реализира в подкрепа на кандидатурата на София за еврпопейска столица на културата през 2019 г.

Партньори по проекта: Танцова формация „Живо“ и Народен хор „София“
Със съдействието на Столична община Район „Младост“

Няма коментари:

Публикуване на коментар